3 GOOGLE APPS, DER KAN GØRE DIN HVERDAG LETTERE

Elektronik og teknologi er blevet en stor del af vores hverdag; Vi bruger lang tid foran en skærm eller med en telefon i hånden hver eneste dag. Brugen af elektroniske apparater har flere begrænsninger – mange glemmer måske at være i nuet – at kigge op fra telefonen en gang i mellem for at se, hvad der foregår i den virkelige verden. Dog har brugen af disse apparater også medført mange fordele: det kan bringe os tættere sammen og gøre vores hverdag lettere. I en hektisk hverdag kan mange ting eksempelvis gøres lettere, hvis vi bruger apps – det er hurtigt, nemt og enkelt. Når man taler om apps, tænker de fleste instinktivt på Apple, men faktisk har Google lavet mange gode apps, som kan gøre hverdagens små besværligheder mere overskuelige. Herunder kan du læse mere om 3 Google apps, som du, måske, ikke vidste, du manglede.

Til den rejseglade: Google Fly

Rejser du ofte? Så bør du overveje at tage et kig på Googles rejsesøgemaskine, Google Fly. Der findes mange rejsesøgemaskiner på nettet, men Googles app gør det særligt nemt for dig at tjekke op på flytider, -selskaber og -priser. Med enkelte klik kan du sammenligne flyrejser fra forskellige selskaber, og som en bonus kan du overvåge et bestemt rejsemål – således vil du få besked, hvis priserne på den givne rejse falder. Google Fly er en virkelig smart app fra Google, der gør det lettere for den rejseglade at finde gode flyrejser.

Til den strukturerede: Gmailify

Kan du lide, at der er orden i din indbakke, og at dine e-mails er inddelt på en overskuelig og struktureret måde? Så læs videre her. Du kender måske allerede Googles tjeneste, Gmail – en e-mail-tjeneste, der bliver brugt af mange verden over. Gmail er populær, fordi tjenesten blandt andet giver en overskuelig oversigt, e-mail-inddeling og spamfiltre; perfekte funktioner til det strukturerede menneske. Hvis du ikke benytter dig af en Gmail-adresse, kan du dog stadig få alle funktionerne, der har gjort Gmail så populær. Med Googles app, Gmailify, får du nemlig fordelene fra Gmail – men du behøver ikke skifte til Gmail.

Til den travle: Google Keep

I en hektisk og travl hverdag kan det være svært at holde styr på det hele; aftaler og gøremål bliver måske glemt, fordi vi har for travlt til at huske det hele. Hvis du er en af dem, der har lidt ekstra travlt i hverdagen, eller som gerne vil gøre livet lidt mere overskueligt for dig selv – så tag et kig på Googles app, Google Keep. Med Google Keep kan du hurtigt og nemt oprette noter og påmindelser, der kan hjælpe dig med at strukturere din hverdag og huske vigtige aftaler eller gøremål. Noterne og påmindelserne kan oprettes på mobilappen og direkte i browseren – Google giver dig altså alle muligheder for at strukturere din hverdag, så det bliver lettere at være travl.

Selvom Google har lavet færre apps end Apple, må vi altså ikke glemme dem – Google har lavet utrolig mange apps, der kan bruges til at lette hverdagen i en elektronisk verden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *