Alle vil gerne have en god form, men der er ikke nødvendigvis de samme motiver bag dette ønske.

Nogle vil gerne have en god form for at have en pæn krop at vise frem til andre, fordi de går op i hvad andre tænker. Så er der andre der gerne vil have en fysisk god form for at have en sund tilstedeværelse.

Ens for alle er at de skal lægge arbejde i at opnå denne fysiske form, når de nu gerne vil have den.

Hvordan det kan opnås

En crosstrainer er en rigtig god måde at opnå en god form på, og de er tit billigt på udsalg.

Det, at der er udsalg på nogle crosstrainere, er netop det der skal til, for at du tager handlingen til at få fingrene i en god crosstrainer.

Det er vigtigt at du ikke bare køber den første og bedste crosstrainer. Der er nemlig stor forskel på maskinerne. Det nytter ikke noget at du køber den billigste, hvis du efterfølgende ikke gider at bruge den, fordi den giver en decideret dårlig træningsoplevelse.

Den bedste crosstrainer for dig, er en der passer til dit budget og som samtidig bevarer din motivation til at træne.

Når du har fået dig en god crosstrainer skal du også bruge den lige meget hvor billig, den var at få fat i. Du kan ikke måle og beregne på, hvad den crosstrainer har kostet, og hvor mange timer du har brugt på den, og dermed regne ud hvad timeværdien for din crosstrainer er og sige, at det er lavt.

Den pris for hver time, du tilbringer på din crosstrainer, bliver kun lavere jo mere du bruger din crosstrainer og endnu lavere, hvis du har fået din crosstrainer til en billig pris, når den har været på tilbud, eller der var udsalg.

På et tidspunkt kan det være, at du når ned til en timepris-værdi af din crosstrainer på måske 10 kroner hvis du bruger den meget. Det betyder ikke, at din tid ikke er meget værd – det betyder bare, at du får brugt din crosstrainer og kommer i god form.

Jo lavere din timepris for at crosstræne er, jo bedre form vil du statistisk set få.

Det kræver bare, at du lægger arbejdet i det og opbygger vanen med at crosstræne hver dag og ikke har nogen undskyldninger. Det kan være hårdt arbejde, hvis det afhænger af motivation, men det kan gøres nemmere, hvis du opbygger disciplin omkring det.