Skal du holde sommerferie med en omgang golf og professionelle trænere? Så er de på https://golfhoejskolen.dk/golf-sommerferie-2023 at du skal holde øje. Der er der nemlig sommer camp, hvor der kommer professionelle trænere, som hjælper dig med at forbedre dine slag, performance, dit greb og en masse andet. På Golfhøjskolen er der fokus på at forbedre dit golfspil. Derfor har vi b.la. hevet Peter Krøyer og Anders Dahl Christensen ind for at kunne give jer de bedste forudsætninger for at forbedre jeres golfspil. Peter er professionel golfspiller og har sin faste base på Lyngbygaard Goldklub. Så med de to gode trænere, så er der bestemt mulighed for at blive bedre og skarpere. 
Så det kan kun anbefales at man prøver, at holde sommerferie på en lidt anderledes måde, hvis man er golf interesseret og synes det kunne være spændende, med lidt nye udfordringer. Så hop ind på https://golfhoejskolen.dk/golf-sommerferie-2023, hvis du vil tilmelde dig årets fedeste sommer golf camp. Der bliver spillet på nogle af landets bedste golfbaner, da der ikke bliver gået på kompromis med sådan en hel uge med golf. Der skal banerne være i orden og trænerne de bedste. Vejret kan vi dog ikke styre, men mon ikke at det bliver et super fint golf vejr at spille i. 
Så hvis det her lyder som noget for dig, så skal du skynde dig ind at tilmelde dig, da der selvfølgelig er begrænset pladser på grund af stor efterspørgelse og en unik mulighed for at være i et lidt professionelt miljø for en uge eller to, afhængig af om man vælger at tilmelde sig en uge eller to. Så det er nu du skal slå til, som man siger i golf sproget, hvis du skal man på en unik og uforglemmelig golf uge, men nogle af de bedste trænere der er.